En äkta kamrat

När du står på toppen har du många kamrater. När allt går din väg och ingenting verkar omöjligt samlas de runt dig. Men en äkta kamrat kan du räkna med i motgång. När det blåser och andra vänder dig ryggen, står den äkta kamraten kvar. För att stötta och hjälpa dig tillbaka till toppen.

Och det är dit vi ska. Det är där vi hör hemma. Det blir ingen enkel resa och det finns inga genvägar. Men resan börjar nu och vi behöver äkta kamrater som följer med och stöttar oss på vägen. Som sjunger Snart skiner Poseidon, håller medlemskortet högt, sprider våra blåvita färger över Sverige eller köper ett årskort. Så vad säger du? Följer du med?

Sålda årskort.
Hittills.

4251

6824

Förnyelse av årskort pågår fram till och med 15 december.
Årskortsförsäljningen släpps upp för allmänheten den 24 november.


Det här ingår i ditt årskort:

» 15 allsvenska hemmamatcher.
» 10% i Blåvittshopen.
» Förköpsrätt och rabatt till hemmamatcher i Svenska Cupen.
» Förköpsrätt vid ev. kvalmatcher till Europa League.
» Specialerbjudanden från IFK Göteborg och våra partners.

 

Betalningsmöjligheter

ifkgoteborg.se kan du betala med kort eller via Klarna som erbjuder direktbetalning, delbetalning och 14 dagars faktura.

I Blåvittshopen kan du betala med kort, kontanter eller delbetala ditt årskort med IFK Göteborg Mastercard. Blåvittshopen är öppen måndag till fredag 10-18 och lördag 11-15.

Våra årskort

Vi erbjuder årskort i alla prisklasser, för alla smaker.
Här är föreningens årskort säsongen 2018.
 • Premium F5, L5, N5 Pris: 4 500 kr

  På premiumsektionerna hittar man arenans bästa platser. Platserna är under tak, stolarna är vadderade och man sitter så nära mittlinjen man kan komma.

 • LÅNGSIDA CENTRALT D4, E3–E5, F4
  K3, L1–L4, M4–M5
  N3–N4
  Ordinarie: 3 650 kr
  Ungdom: 2 300 kr
 • LÅNGSIDA YTTRE C3, E1–E2, M2–M3 Ordinarie: 2 700 kr
  Ungdom: 1 750 kr
  Student/Senior: 2300 kr
 • Ståplats & Handikappsektion G, I Ordinarie: 1200 kr
  Ungdom: 800 kr
 • KOMMANDOBRYGGAN H, J Ordinarie: 1 900 kr
  Ungdom: 1200 kr

  Kommandobryggan (klacken) är en ståplatssektion och atmosfärens hjärta. Här förväntas det att alla sjunger och deltar i tifo-arrangemang. Rekommenderad åldersgräns är 15 år.

 • LEVANDE SITTPLATS N1–N2 Ordinarie: 3 650 kr

  Det här är en sjungande sektion där känslorna avgör om man står eller sitter. Åldersgräns 18 år (gäller både läktaren och loungeutrymmet bakom sektionen).

 • YOUNG FELLOWS K1–K2 9–15 år: 800 kr

  Denna sektion är för blåvita killar och tjejer som är 9-15 år. På den här sektionen vistas de utan föräldrar, men under tillsyn av värdar från IFK Göteborg. Fokus är positiv supporterkultur och sång.

 • FAMILJELÄKTAREN F1–F3 Stora familjekortet: 2000 kr/vuxen, 500kr/barn sektion F1–F2.
  Lilla familjekortet*: 1450 kr/vuxen, 375kr/barn, sektion F3.

  Arenans självklara plats för familjer med barn 5-15 år. Här anordnas roliga barnaktiviteter och lejonet Leo är på plats och busar.

  * I Lilla Familjeårskortet ingår inte matcherna mot Malmö FF, AIK, Djurgården och Hammarby.

 • Som ungdom räknas 5-18 år (född 2000 eller senare). Vid köp av ungdomsårskort måste legitimation uppvisas i entrén varje match.
 • Barn under 5 år går in gratis om de sitter i knä.
 • Årskort på Young Fellows bokas endast via IFK Göteborgs kansli eller i Blåvittshopen..
 • Se Särskilda villkor för familjeläktaren på www.ifkgoteborg.se.
 • Handikappsårskortet finns även för personer med annat funktionshinder än rörelsehinder. Ledsagare medföljer gratis. Kontakta IFK Göteborgs kansli eller Blåvittshopen för mer information.

Hör gärna av dig

Om du har några frågor angående årskort kan du läsa mer här. Du kan även kontakta oss via formuläret, på e-post arskort@ifkgoteborg.se eller telefon 031-703 73 00. Det går även bra att fylla i formuläret nedan om du vill bli kontaktad av oss vid en speciell tidpunkt.


FÖR VÅRA FÖRETAGSKAMRATER

Kamratskap, passion och professionalism är våra ledord såväl på som utanför fotbollsplanen. För trots att fotbollen är vår kärnverksamhet, är det viktigt att vi som ett av landets starkaste varumärken även tar ansvar i frågor och sammanhang som inte är direkt kopplade till det sportsliga. För med 5100 medlemmar, supportrar utspridda över hela landet och över 155 000 följare på Facebook är det inte för inte som vi kallas för "Folkets Lag". 

 

IFK Göteborg i samhället
Genom vårt CSR-arbete ”IFK Göteborg i samhället” arbetar vi för att motverka utanförskap och vi vill stå upp för allas lika värde. På så sätt gör vi skillnad och bidrar till ett bättre samhälle.

 

Företagsårskort och partnerskap
IFK Göteborg har många alternativ för företag som vill göra kommande säsong så minnesvärd som möjligt. Vi har bland annat ett Företagsårskort som du kan läsa mer om här under. Vill du ha mer information om våra övriga företagslösningar kan du klicka här. Du kan även höra av dig via kontaktformuläret längst ner på sidan så bokar vi gärna ett möte. Vi hörs!

 

Företagsårskort
Med ett Företagsårskort kan du följa IFK Göteborg på ett bekvämt och prisvärt sätt. Det här ingår i IFK Göteborgs Företagsårskort 2018:

» Egen entré, bredvid Il Professore.
» Vadderad stol på sektion F5 eller D5, arenans bästa platser, vid IFK Göteborgs 15 allsvenska hemmamatcher.
» Fri entré till första hemmamatchen vid eventuellt kvalspel i Europa.
» Inbjudan till inför matchen-träff med mat och dryck i samband med hemmapremiären.

Företagsårskort kostar 5995 kronor. Möjlighet till betalning via faktura.

Beställning av paket

Är du intresserad av att boka Företagsårskort eller att få en mer omfattande presentation av övriga partnerlösningar? Fyll i nedanstående uppgifter. Beställningen är inte bindande. Vi kontaktar dig för vidare diskussion.